Skip to main content

Κτηνίατρος παραγωγικών ζώων & πτηνών

Αν έχετε μονάδα με παραγωγικά ζώα, όπως αγελάδες, χοίρους, πρόβατα, αίγες ή άλογα, πρώτη σας έννοια είναι η ευζωία τους. Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πύργου, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι σε θέση να σας παρέχει τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Αν η ενασχόλησή σας, επαγγελματική ή ερασιτεχνική, περιλαμβάνει παραγωγικά πτηνά, όπως κότες, χήνες, πάπιες ή γαλοπούλες, το Κτηνιατρικό Κέντρο Πύργου μπορεί να σας προσφέρει την επιστημονική φροντίδα που αναζητάτε.

Κτηνίατρος παραγωγικών ζώων
Κτηνίατρος παραγωγικών ζώων

Παραγωγικά ζώα

Διαθέτουμε τις επιστημονικές γνώσεις που απαιτούνται, σε θέματα υγείας και ευζωίας των ζώων, καθώς και σε θέματα παραγωγής και αναπαραγωγής. Οι συμβουλές μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τη σωστή εφαρμογή των κανόνων στέγασης και διαβίωσης των παραγωγικών ζώων, αλλά και προτάσεις εναλλακτικών μεθόδων εκτροφής. Επιπλέον, δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για τον εμβολιασμό, τον αποπαρασιτισμό, τη διατροφή και την αναπαραγωγή τους. Ειδικά για την κατάρτιση σιτηρεσίου, συνεργαζόμαστε με γεωπόνους που διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία.

Κάθε εξέταση ή επέμβαση που αφορά τα παραγωγικά ζώα πραγματοποιείται αποκλειστικά στις κτηνοτροφικές σας εγκαταστάσεις.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

  • Παθολογικά περιστατικά
  • Φαρμακευτικές αγωγές

  • Κατάρτιση σιτηρεσίου

Παραγωγικά πτηνά

Παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών γύρω από την ολοκληρωμένη διαχείριση των παραγωγικών πτηνών, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για την παραγωγή και την αναπαραγωγή τους.

Παράλληλα, προτείνουμε προληπτικές θεραπείες, συμβουλές σίτισης, καθώς και νέα, πιο φιλικά συστήματα εκτροφής, με συνθήκες που ευνοούν την ευζωία των παραγωγικών πτηνών, διατηρώντας παράλληλα τις υψηλές αποδόσεις της εκτροφής.

Κάθε εξέταση ή επέμβαση που αφορά τα παραγωγικά πτηνά πραγματοποιείται αποκλειστικά στις κτηνοτροφικές σας εγκαταστάσεις.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

  • Παθολογικά περιστατικά
  • Φαρμακευτικές αγωγές

Κτηνίατρος παραγωγικών πτηνών